tiistai 13. tammikuuta 2015

12.1.2015/ Vuoden 2014 kohokohdat!

Vuosi 2014 toi paljon kaikkea tanssiryhmällemme ja koimme mullistuksiakin vuoden aikana. Joka vuosi koemme toiminnan menevän eteenpäin ja että taitomme tanssin ja esiintymisen osalta vahvistuvat. Nyt on aika käydä läpi hieman viime vuoden parhaita hetkiä.

(Kuva: Ari Laitinen)
Vuoden alussa keikkakautemme käynnisti mm. hienon yhteistyömme rap-tähti Sanan kanssa. Sanan single "Itsevarma & Kaunis" oli musiikillisesti ja aiheensa puolesta ehdottomasti loistovalinta meille aloittaa yhteistyömme. Tarkoituksena on toki jatkaa yhteiskeikkoja myöhemminkin mutta yhtä enempää emme saaneet vielä järjestettyä viime vuonna kaiken keskellä. Meininki oli kuitenkin loistava ja suunnitelmia on vaihdeltu Sanan kanssa keikan jälkeen.

 
 Yksi vuoden kohokohdista oli myös Maaliskuun Hair & Beauty-tapahtuma jossa vedimme yhteisesiintymisen Scandinavian Hunksien kanssa show:ssa jossa edustimme yhteistyökumppaneitamme BPHair:ia ja Jennica Beautyä. Ihana Anne ja lämminhenkinen kahden päivän projekti jäi tietysti hyvin mieleen loistavan työryhmämme puolesta. On myös aina ihanaa tehdä esiintymisiä ympäristössä jossa näyttävyyden osalta vain taivas on rajana.

 
 Kullanhohtoiset asut yhdistettyinä hulmuaviin upeisiin hiuspidennyksiin toimi hyvin. Emilialla on parhaiten jäänyt vuodesta mieleen tämä tapahtuma, juurikin näyttävyyden osalta.

 
Lisäksi vuoden kohokohtia oli oma kauppakeskuskiertueemme joka lopulta typistyi hieman suunnitellusta. Olimme yhteydessä 8-9 kauppakeskukseen ja lopulta osa suunnitelluista keikoista ei toteutunutkaan. Siitä huolimatta kiertue oli hieno tapa viedä ryhmämme osaamista ympäri Suomea ja erilaiselle yleisölle ja ympäristöön mihin olimme tottuneet. Yleisö, järjestäjät ja ryhmämme olivat kaikki tyytyväisiä lopputulokseen.

Kevään aikana ehdimme käydä mm. kauppakeskus Kaaressa viihdyttämässä kahden esiintymisen voimin. Tunnelma oli lämminhenkinen ja mukana oli yleisössä myös paljon tuttuja.

Myös Hyvinkään Willa sai oman osansa kiertueestamme. Päätimme Willaan kiertueen aurinkoisissa ja rennoissa tunnelmissa.

Keikkailun hauskinta antia on tavata hienoja tyyppejä. Arttu Wiskari esiintyi Turussa ennen meitä ja vaihdoimmekin yhteiskuvan lisäksi myös nopeita kuulumisia lavan takana. Wiskari on oikein mukava ja hauska mies!

Vuoden aikana keikkoja oli hyvin erilaisissa tapahtumissa. Kevään ajan esiinnyimme myös Helsinki Seagulls-korisjoukkueen kotimatseissa Kisahallissa. Show:mme lisäksi erätauoilla tytöt nostattivat tunnelmaa tanssien DJ:n molemmilla puolilla. Korismatsit olivat mielenkiintoista vaihtelua keikoillemme keväällä. Kevään aikana kun oli keikkoja kauppakeskuksissa, yökerhoissa, autonäyttelyä, messutapahtumaa ja kaikkea mahdollista.

Ryhmämme tekee myös keikkaa yksityis- ja yritystilaisuuksissa ja niitä on matkamme varrella ollut laidasta laitaan. Viime vuoden aikanakin niitä oli ja jokaisesta jäi hyvät fiilikset. Kuva Finlandia-talolta jossa esiinnyimme vuoden sisällä jo toistamiseen yritystilaisuudessa. Vuoden mittaan yksityistilaisuuksissa mentiin yökerho/show-meiningistä hupparityyliin saakka. Kuvan keikalla Ida oli mukana ryhmämme toiminnassa viimeistä kertaa, sillä hän jäi pois muiden kiireidensä vuoksi.

Vuoden aikana oli tapahtumia aina yökerhokeikoista nuorisoleiriin ja hyväntekeväisyystapahtumaan. Hyvin laidasta laitaan. Keväällä tiivis keikkarupeamamme saattoi mennä niin, että neljän päivän aikana oli viisi keikkaa eri paikoissa ja kaksi samana päivänä. Aamulla lähdimme kauppakeskuskeikalle ja illaksi tulimme yökerhoon esiintymään. Kiertueella tottakai voi olla ajoittain raskasta mutta ryhmämme toimii hyvin yhteen ja tanssi ei käy liian raskaaksi.

Loppuvuoden aikana riitti treenejä ja kuvauksia. Edelliset ryhmämme promot (lukuunottamatta kauppakeskuspromoja) otettiin vuoden 2013 kesällä joten oli korkea aika hieman päivittää keikkajulisteidemme ja nettisivujemme lookkia. Myös pieniä tyylimuutoksia tehtiin tätä varten.

Vuoden yökerhokeikat ovat olleet tottakai pidempiä päiviä, mutta rentoja. Baarikeikoilla yleensä käytössämme on pisimmät settimme, Fenniassakin lanseerasimme uuden 30 minuutin settimme. Kokopitkä settimme sisältää erilaisia osuuksia ja otimme mukaan puolivälissä yleisöstä vapaaehtoisen show-numeroon. Baarikeikoilla myös asujen osalta saa rönsyillä ja näyttävyyteen panostaa. Asujenvaihdot ovat tottakai oleellisia. Vantaan Pingviinissä show:mme oli kaksi-osainen mutta yleensä vedämme show:mme kerralla. Kuten vain tilaaja haluaa.

Elenallekin hyvin mieleen jäi Ribella by Jasmine-lanseeraus joka oli meille erilainen yhteistyöprojekti. Jasmine Tukiaisen Ribella-brändin kanssa teemme yhteistyötä edelleen ja tapahtumassa näyttäytymisen lisäksi olimme mukana rakentamassa tapahtumaa käytännössä. Ryhmämmehän on täynnä hius-stylistejä, joten osaltamme varmistimme että mallien hiukset ja pidennykset olivat ojennuksessa iltaa varten.

Baarikeikalla esiintymässä.

Tytöt Helsingin Showroomin aulassa selfieitä ottamassa.

Elena promokuvauksissamme. Asuistamme vastasi tottakai ihana HerSecret, joka tekee jo toista vuotta yhteistyötä kanssamme ja kauniit pitkät kutrit ovat Ribellan pidennyksiä.

Ninny ja Julia tulivat molemmat vuoden lopulla tauoiltaan mukaan toimintaan. Molemmat olivat mukana Tammikuun 2015 musiikkivideossakin. Promokuvauksissa Ninny oli mukana ensimmäisen kuvauspäivän ajan. Vielä Ninny ei kuitenkaan palaa vakituisesti keikoille.

Emilia taas jäi itse mammalomalle tanssiryhmän toiminnasta. Kesän keikkojen jälkeen Emmi palasi mukaan vasta promokuvauksiin. Toki hän tuli meitä katsomaan Fennian keikalle.

 Odotettu promovideomme valmistui vihdoin Joulukuun lopussa. Video hyvin niputtaa yhteen taas yhden keikkavuoden. Afrodisiac kiittää ihania yhteistyökumppaneitamme vuoden ajalta, erityisesti HerSecret:iä ja ihanaa Miiaa, Jasmine Tukiaista, Anne Kaismoa ja ihanaa BPHair tiimiä, ohjelmatoimistoamme Viihdeohjelmia sekä kaikkia muita jotka mahdollistivat vuoden keikat ja kuvaukset. Tottakai myös kiitos teille rakkaat lukijat joita on tullut vuoden aikana paljon ja kävijälukemamme vuonna 2014 ovat ylittäneet reippaasti edeltävän vuoden vastaavat! Kannattaa liittyä lukijaksi ja edelleen parasta meille ovat aktiiviset seuraajamme ja lukijamme! Kiitos viime vuodesta ja katse tähän hyvin alkaneeseen vuoteen ;)

Lopuksi vielä videota viime vuoden parhaista paloista!



2 kommenttia:

  1. Teettekö vielä afrodisiacTV jaksoja? Ne oli tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hieman" viivästynyt AfrodisiacTV on tulossa tässä kevään aikana mahd pian! :)

      Poista