torstai 1. tammikuuta 2015

1.1.2015/ Ribella by Jasmine-lanseeraus!

 Aika menee vauhdilla ja blogin päivitys on jäänyt kaiken kiireen keskellä! Ennen joulua kävimme ihanan yhteistyökumppanimme Ribella by Jasminen Suomen lanseerauksessa Helsingin Showroomissa. Olimme mukana järjestämässä tilaisuutta ja nauttimassa illasta. Tässä hieman postausta upeasta illasta. Tulossa myöhemmin postausta viime vuoden kohokohdista sekä tottakai promokuvauksistamme!

 Ennen tilaisuuden alkua valtasimme Showroomin tilat ja kun Jasmine itse hoiti muita käytännönjärjestelyitä, ryhmämme parturi-kampaajina valmistelimme hiusnäytöksen mallien hiuksia ja laitoimme hiuspidennyksiä. Malleina näytöksessä toimivat mm. Kelly Kalonji, Elina Tervo, Isabel Ljungdell, Adeliina Kaasalainen, Sahra Ali sekä Ruotsalainen malli Lisa Anckarman ja musiikista vastasi DJ Suvi B. Malleja oli kaiken kaikkiaan reilu kymmenkunta ja kaikkien hiukset piti laittaa hyvin lyhyessä ajassa kuntoon. Hommasta selvittiin onneksi kunnialla.

 Henny ja Julia olivat ainoat meistä jotka eivät virallisesti ole kampaajia, Julialla ainoastaan jonkin verran koulua käytynä. Kuitenkin molemmat ovat jo pelkästään keikkailumme kautta nopeita ja kokeneita hiustenlaittajia ja molemmilla vuosien kokemus hiuspidennyksistä ja niiden hoidosta.

Meiltä kysellään usein tarkemmin sävyistä ja pidennystekniikoista joita meillä käytössä. Ribellan pidennyksistä meillä on käytössä clip-on, hiusnauha- ja teippipidennyksiä. Julialla on teippipidennykset sävyä #4 ja niiden seassa #12 sävyllä klipsiosioita jotka raidottavat kauniisti tummanruskeaa hiusta. Hennyllä on päässään vaaleat pidennykset pinkillä liukuvärillä, liukupidennyksiä on Ribellan valikoimissa muutamia muitakin eri sävyjä. Elenan pidennykset ovat shokkipunaiset. Tällä hetkellä hiusnauhassa on ommeltuna klipsit mutta tarkoituksena olisi ommella hiusnauhaa päähän. Siitä tietysti postaus tulossa erikseen.

 Skumppalasien äärellä maistelimme suloisia koristeltuja cupcake- ja suolaisia purtavia. Ribellan tilaisuudessa jaettiin myös ihania goodie-bageja joista paljastui jokaisesta alennuskoodi nettikauppaan, lahjakortti THE LOOK-klinikalle, ihana hiuskoru ja paljon muuta.

 Elenan kaulaa koristeli Ribellan myös lanseeraama kaunis korutatuointi jota moni luuli oikeaksi koruksi. Elenalla oli korutatuointi myös toisen silmänsä vierellä. Elenalla ja Julialla oli erilaiset mutta näyttävät korutatuoinnit kaulallaan ja Arin ja Hennyn kasvoilla koristamassa. Näyttäviä tatuointeja voi ostaa Ribellan nettikaupasta. Korutatuointeja laitettiin myös tapahtumassa ja ne olivat suuri hitti monen naisvieraan osalta! Olemme aivan rakastuneet näihin ja tatuointeja tullaan varmasti näkemään myös keikoillamme! Korutatuointeja vilahti myös uudella promovideollamme, huomasitko? Katso video tästä:


 Tilaisuus oli hieno ja paikalla oli paljon tuttuja naamoja. Osa malleista oli mielettömiä tyyppejä, varsinkin ihanat Sahra ja Kelly jäivät mieleen! Mallit esiintyivät upeasti ja ilta oli täynnä glamouria. Tällä tilaisuudella oli hienoa polkaista käyntiin yhteistyömme Ribellan kanssa!

 Afrodisiac ja ihana Jasmine!

 Yhteiskuvia räpsittiin useita illan aikana!

 Henny ja Elena poseerasivat tottuneesti.

Elenan upea mekko yhteistyökumppanimme HerSecret:in valikoimasta.

Tässä vielä loppuun lyhyt video tilaisuudesta. Pahoittelemme huonoa kuvaa joka johtui Showroomin ei-kamera-ystävällisistä valoista.



Oletko tutustunut Ribellan valikoimaan? 
Voimme tyytyväisinä suositella Ribellan hiuspidennyksiä!



2 kommenttia:

  1. kiitos suositteluista, tilaan tuolta varmasti seuraavat jatkoni. näyttää upeilta teidän hiukset ja jatkeet näyttivät suhteellisen edukkailta :)

    VastaaPoista