tiistai 26. helmikuuta 2013

26.02.2013 Elenapostia!

Samalla kun muu ryhmä oli tänään eräissä mainoskuvauksissa (siitä lisää vielä myöhemmin esim. AfrodisiacTV:n tulevassa jaksossa), Elena kirjoitteli Espanjan auringosta terveisiä suomeen.

Elena on siis vaihto-oppilaana työharjoittelussa Espanjassa huhtikuuhun saakka ja palaa sieltä sitten suoraan treenien pariin. 

"Ainakin suomesta kaipaan jo nyt kotia ja mun ihanaa huonetta. Kaipaan myös todellakin hyvää suihkua ja parempaa nettiä. Muuten oon ollut bilettämässä joka viikonloppu! Kun täällä on ilmaiset klubit! Tutustunut moneen uuteen ihmiseen, poikiin ja tyttöihin.Töistä puhuen, oon kuullut ja nähnyt vaikka minkä maalaisia asiakkaita. Espanjalaiset on aika hankalia, vaativia asiakkaita. Jos he eivät sano mitään, ilmeistä sitten huomaa. Kaiken lisäksi he eivät osaa englantia, ne yrittää siellä puol tuntia selittää jotain Espanjaksi!"

Elena myös vietti vastikään synttäreitään siellä, toivottavasti on muistanut myös palauttaa mieleensä opittuja liikkeitä sekä katsoa lähettämiäni treenivideoita ;)



0 kommenttia: