sunnuntai 24. helmikuuta 2013

24.4.2013 Uutisia ja Promokuvat!

Jälleen on vierähtänyt aikaa ja pikkuhiljaa alkaa näyttää hyvältä ja kiireiseltä! Taannoin olin YLEX viikonlopussa vieraana keskustelemassa K-Popista Ossi Luodon kanssa. Oli hieno saada kutsu ohjelmaan ja päästä turisemaan radiossa tuhansille kuulijoille. Hyvin oltiin otettu taustatiedotkin minusta ja ryhmästämme ja ehkäpä sen takia kutsu sinne tulikin. Afrodisiac tuntuu saaneen pienen K-Pop sanansaattajan maineen, mikäs siinä! 

Promokuvausten tuotoksia on näkyvillä virallisilla Facebook sivuillamme sekä uudistetuilla nettisivuillamme mutta näistä kuvauksista siis tulossa vielä erikseen postaus ja videomateriaalia tottakai toisen AfrodisiacTV jakson muodossa ihan pian. Treenausta on jatkettu jälleen ja yllätyksiä on siis luvassa! Elenahan on siis Huhtikuuhun asti poissa laskuista mutta ennen sitä meillä on tulossa vähintään yksi keikka. Varmistuneet keikathan on päivitetty sivuillemme. Sieltä löytyy mm. Kotkan Meripäivät joista tulee myöhemmin vielä tarkennuksia. Tähän asti on ollut hankala päivittää keikkoja sillä näillä viikoilla pikkuhiljaa vasta varmistuvat itse tapahtumanjärjestäjille yleensä loppukevään/kesän tapahtuman kuviot. Siksipä keikkoja saadaan lisää varmistettua vasta myöhemmin. Ensimmäisenä suuntaamme kahden meistä kotikunnalle Keravalle maaliskuussa, alle kuukauden päästä. Eli treenausta on vielä rutkasti edessä! Aloitamme pienellä tapahtumalla kohti isompia kesän tapahtumia! Tulossa on siisti vuosi.

Pikkuhiljaa ollaan aktivoimassa myös tulevaa varten näitä erilaisia välineitä, kuten tätä blogia! Eli jos olet lukija, lisää itsesi lukijaksi listoillemme! Lisää postauksia tulossa tiheämmin tulevaisuudessa!


0 kommenttia: