sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

20.3.2016/ Keikkakuulumisia!

 Tovi on vierähtänyt edellisestä blogikirjoituksesta! Ryhmässämme on tapahtunut mullistuksia siinä välissä ja yritetään mahduttaa kaikki järkevästi tähän postaukseen. Viime vuosi oli ryhmässä mullistuksien vuosi ja tänä vuonna pölyn tasoituttua keskitymme uusiin projekteihin ja keikkoihin hyvällä energialla.

Viime postauksen jälkeen, kesällä 2015 juuri ennen Afrodisiac Night-iltamaa kävimme keikalla Ravintola Tillikassa. Keikka oli ensimmäinen kuuden tanssijan keikka ja esiinnyimme kahden setin voimin yön aikana. Illasta jäi hyvät fiilikset, yleisö oli hyvin mukana ja tanssillisestikin show meni hyvin! Yökerhokeikalta siirryimme seuraavaksi treenaamaan viimeisiä viikkoja kohti suurta Afrodisiac Night-iltaa varten joka oli syyskuussa Gloriassa. 

 (Kuva: Nyymix)
Iltaa varten ryhmämme oli treenannut kuukausia uusia ja vanhempia koreografioita. Mukana oli myös liuta upeita yhteistyökumppaneita joilla jokaisella oli tärkeä osuus iltamme onnistumisessa. Kuvan upeat glittermaskit saimme Naamiaismaailma.fi naamiaiskaupalta yhteistyömme tuloksena. Tämä mahdollisti yleisöllemme myös osallistumisen Masquerade-teemaan. HerSecret.fi ja Ribella by Jasmine olivat jälleen mukana illassamme, jonka ansiosta tytöillä oli kauniit hulmuavat hiukset ja esiintymisasumme olivat viimeisen päälle upeat! Molempien yhteistyökumppanien kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä onnistuneesti ja voimme suositella todella! 

 Upea rusketuksemme illan aikana oli Keravalaisen kauneussalonki Kauneusliigan käsialaa. Laadukas ja näyttävä suihkurusketus viimeisteli upean lookkimme ja saimme viiden tähden palvelua, suosittelemme! Pink Monkey jatkoi kanssamme yhteistyötä myös illan osalta kun tyttöjen sääriä koristaneet sukkahousut pääsivät jälleen todelliseen testiin lavalla. Olemme olleet vain tyytyväisiä upeisiin sukkahousuihin jotka ovat kestäneet keikoilla hyvin, joten voimme suositella! Jerone.fi on myös vastannut vuosia Arin tyylistä jo ennen yhteistyötämme ja nyt myös lahjapussukoiden flaijerissa oli alennuskoodi nettikauppaan! Myöhemmin tulossa postausta paketista jonka Ari tilasi Jeronelta viimeksi! 

  (Kuva: Nyymix)
Tosiaan iltamme aluksi ensimmäiset saivat ovelta mukaansa lahjapussukat jossa oli alennuskoodeja ja lahjoja yhteistyökumppaneiltamme! Ihanat pussukat sisälsivät mm. Boutique Mollyn alennuskoodin heidän upeaan putiikkiinsa Lahteen. Olethan jo käynyt katsomassa heidän uuden liikkeensä? KoneHelsingin kynsilakkaa, Lush:in ihana suihkusaippua ja Kaalimato.com:in yllätys olivat myös alennuskoodien lisäksi pussukassa. Lisäksi yhteistyössä kanssamme ollut Foamparty.fi mahdollisti upean confettisateen showmme loppupuolella! Hetkestä kuvaa ylhäällä.

  (Kuva: Nyymix)
 Ryhmämme erikoisillassa nähtiin myös vierailijoita kun NOW-tanssiryhmä, Niko Brotkin ja Sana hyppäsivät lauteille kanssamme! Kaikki heistä ovat aikaisemminkin olleet samalla lavalla kanssamme joten oli ilmiselvää että he ovat myös mukana illassamme. Showmme oli jaettu kuuteen osuuteen jossa jokaisessa oli erilainen teema ja mukaan mahtui tanssia, laulua, vierailijoita ja jopa Ribella by Jasmine-hiusnäytös! Illasta löytyy videoita youtube-kanavaltamme, olethan katsonut ne jo?


 (Kuva: Nyymix)
 




  (Kuva: Nyymix)

 Illassamme otimme ensimmäistä kertaa mukaan tanssin lisäksi myös laulua! Ari, Heli, Henny ja Emilia löysivät itsensä mikin varresta tanssin lisäksi illan aikana. Afrodisiac Night-konsepti tuo tulevaisuudessakin keikoille mukaan tanssin lisäksi laulun mahdollisuuksien mukaan. Tanssin ja laulun yhdistelmä on haastava, mutta kova treeni mahdollistaa myös sen!

  (Kuva: Nyymix)

 
Julia ja Ninny olivat myös mukana showssamme, jolloin koko seitsenhenkinen ryhmämme oli ensimmäistä kertaa samalla lavalla. Ninny, jolla on enemmänkin keikkataukoa takanaan ei näyttänyt hetkeäkään lavalla siltä vain sädehti suorastaan. Keikka myös jäi viimeiseksi tällä kokoonpanolla, mutta siitä lisää tulevassa AfrodisiacTV-jaksossa. Keikan jälkeen katsastimme vielä koe-esiintyjiä ryhmäämme ja löysimme sieltä uuden tanssijan! 

Syyskuun jälkeen tosiaan pidimme hetken keikkataukoa kun treenasimme uuden tanssijamme kanssa ja heti Marraskuun lopulla lähdimme ensimmäiselle keikalle Nooran kanssa. Noora, jonka esittelemme myöhemmin paremmin oli kaikkea mitä koe-esiintyjästä vain toivoisi. Hyvä tanssimaan, upea ja hyvä asenne! Nooralla on paljon tanssitaustaa ja hän on myös tanssinut muissa show-ryhmissä joten hänelle keikkailu ja kaikki tanssiryhmäämme liittyvä on tuttua.

 Ryhmämme tosiaan lähti Nooran kanssa keikalle pari viikkoa sen jälkeen kun tyttö tuli mukaan ryhmään ja parin setin ajan Klaukkala näki miltä uusi ryhmämme näyttää! Uusi kokoonpano ehti myös treeneiltään keikkailla vuoden alussa Helsinki Seagulls-matsissa. Tammikuun jälkeen ryhmämme on pitänyt keikkataukoa treenaten uusia koreografioita ja uutta showta. Seuraavassa blogikirjoituksessamme avaamme hieman mitä tapahtui kun ryhmämme kävi kuvauksissa taannoin.



0 kommenttia: