torstai 13. marraskuuta 2014

13.11.2014/ Postaus #100: Puhdaspalvelun tilaisuus!

 
 Blogimme sadas postaus on keikkapostaus yritystilaisuudesta jossa olimme keikalla Lokakuun lopulla. Yritystilaisuus oli Puhdaspalvelu Oy:n tekstiilinäyttely ja olimme osana ketjun esittelyä. Vedimme kolme eri settiä päivän aikana värikkäästi huppariasuihin pukeutuneina. Tilaisuus pidettiin Finlandia-talolla, jossa olimme viimeksi keikalla Maaliskuussa Hair & Beauty-tapahtumassa. Tämä keikka tuli buukattua jo loppukesällä, jolloin meihin oli yhteydessä yrityksen toimitusjohtaja joka oli nähnyt meidät jo viime syksynä PWA-messuilla keikalla. Tarkoituksena oli saada piristävä ja raikas esiintyminen asujen ja logojen kera!

Keikkapäivä alkoi aamusta kun lähdimme suurimmaksi osaksi laittautuneina kohti Finlandia-taloa. Lähdimme myös tälle keikalle neljän tanssijan voimin ja meille oli hankittu asut valmiiksi keikkaa varten painatuksineen. Viileä mutta aurinkoinen aamu piristi. 

 Saavuimme Finlandia-talolle vaihtamaan asut ja tekemään vielä viime hetken säädöt ennen kenraaliharjoitustamme. Lisää materiaalia keikasta tulossa tietysti AfrodisiacTV:n tulevassa jaksossa.

Jokaiselle oli eriväriset pipot, paidat ja hupparit. Kaikilla oli myös mustat college-housut ja kaikissa painatukset. Tarkoitus oli esitellä painatukset etu- ja takaosasta ja puolessa välissä esiintymisiämme ottaa hupparit pois paljastaen t-paitojen painatukset. Pääsimme käyttämään seteissämme myös lavan catwalkkia.

 Tässä värikäs porukkamme Finlandia-talon aulassa.

 Peiliposeerausta ennen esiintymistä.

Ja eri huppareilla!

 Yhden seteistämme aloittivat tytöt.

 Setin loppuasento.

 Kaiken kaikkiaan keikka meni loistavasti ja koko tilaisuuden mahdollistanut porukka oli mahtavaa, suuret kiitokset Riitalle! Keikkapäivä meni rennosti ja samalla keikka oli viimeinen Idan keikka ryhmässämme. Ida keskittyy nyt opiskeluun ja töihin ja me jatkamme matkaamme tuleville keikoille. 

Koe-esiintymisiä olemme järjestäneet viime vuoden syksystä lähtien ja olemme jatkaneet niitä tasaisesti näille päiville saakka. Hakumme pysyy avoinna ja saatamme pyytää osaa hakijoista uudelleen koe-esiintymään. Tanssijoiden hakumme alkaa näyttämään lupaavalta ja seuraavaksi onkin päätökset edessä kohti ensimmäistä valintaamme.

Jos olet kiinnostunut tanssimaan ryhmässämme ja olet yli 18-vuotias, laita hakemusta sähköpostilla afrodisiacofficial@gmail.com kuvasi kera ja otamme yhteyttä!



0 kommenttia: